Hjemmelavet Bounty bar

Bounty smager endnu bedre, når det er hjemmelavet, og de her barer overtrækkes med et tykt lag mælkechokolade, der giver en god kontrast til det bløde fyld.

  • Lækker Bounty med kondenseret mælk og kokos
  • Hjemmelavet chokoladebar

Til 6 stk

Bland kondenseret mælk og kokos grundigt, og form det barer. De skal være ca. 2-3 cm i bredden og 8-10 cm i længden. Læg barerne på et skærebræt med bagepapir på, og kom dem i fryseren, så de bliver helt kolde. De kan godt ligge der i et par timer.

Smelt chokoladen over vandbad, og smør den på barerne med en ske eller måske en pensel. Jeg brugte en helt almindelig mælkechokolade fra Marabou, og den blev ved med at være lidt tyk i konsistensen, men jeg kunne sagtens smøre den ud med bagsiden af en ske.

Lad chokoladen størkne, og opbevar derefter dine hjemmelavede Bounty barer på køl, så de holder sig friske. Mine var stadig lækre efter en uge.

Indsendt af
d.
08.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.