Hjemmelavet flødeis med skovbær

Blandingen af skovbær giver en både naturlig sødme til isen og en fin friskhed. De bløde, komplekse bærnoter komplementerer fint den federe flødeis og tilføjer i øvrigt en klædelig, violet kulør.

  • Den cremede flødeis med skovbær har en fin, sart kulør.

Til 6 personer

Kog bær og sukker i ca. 2-5 minutter. Blend det godt og sigt kernerne fra. Det skal herefter afkøle.

Pisk fløden til en tyk flødeskum.

Pisk sukker, flormelis, vaniljesukker og æg i 10 minutter i en anden skål.

Vend forsigtigt sukkerblandingen sammen med flødeskummen. Vend herefter bærblandingen.

Kom blandingen i en ismaskine, og lad det køre til det bliver lidt fast (jeg gav det 20 minutter). Kom isen i passende forme eller bøtter og frys færdig i fryseren.

Indsendt af
d.
10.08.13.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.