Hjemmelavet tomatketchup

Glem alt om kemiske tilsætningsstoffer og produkter proppet med E-numre. Med denne her opskrift på hjemmelavet tomatketchup vil du finde ud af, hvor nemt det er at lave sin egen ketchup - og så er det også lidt blæret at kunne sige det til sine gæster.

  • Tomatketchup har mere struktur, når det er hjemmelavet
  • Et glas fyldt med hjemmelavet ketchup

Til 10 personer

Tomater, rødløg og æbler skæres i tern og kommes i en gryde med resten af ingredienserne.
Lad det stå og simre 1 times tid ved svag varme.

Blend tomatketchuppen med en stavblender. Lad den herefter simre yderligere ca. 30 minutter.

Når ketchuppen er kølet af, hældes den på glas.

Indsendt af
d.
21.08.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.