Hvid chokoladebrud med frysetørret hindbær og kiks

Lækre små chokoladebrud, der både er vildt nemme og hurtige at lave. Den hvide chokolade skal blot smeltes over vandbad, og så vender man kiks og frysetørret hindbær i og lader det køle af. Perfekt til en kop sort kaffe, eftermiddagste eller som dessert.

  • Lækre små hvide chokoladebrud med både frysetørret hindbær og kiks. Mmh!

Til 40 stk

Smelt hvid chokolade i en skål over vandbad.

Knus kiksene i en plasticpose med en kagerulle, og bland dem i chokoladen sammen med de frysetørrede hindbær. Hæld chokolademassen over i en form beklædt med bagepapir (jeg brugte en på 15 x 15 cm), og sæt den i køleskabet i et par timer eller natten over.

Tag chokoladen ud af køleskabet, og skær den ud i små chokoladebrud.

Indsendt af
d.
20.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.