Hvidløgsbrød med ost

Fantastisk hvidløgsbrød med masser af smeltet ost, der spises som små hapsere. Det er så lækkert, at jeg synes, alle skal prøve det – det kommer i hvert fald på menuen herhjemme igen.

  • Det lækreste hvidløgsbrød med smeltet ost i alle revnerne.
  • Sådan laves brødet. Hæld smørret i revnerne, og sæt skiver af ost i.
  • Den smeltede ost er ikke til at stå for.

Til 1 stk

Skær skiver på tværs af brødet, men uden at skære helt igennem. Gør det samme på den anden led, så du laver små firkanter i brødet som på billedet.

Smelt smørret, og bland det sammen med presset hvidløg og hakket persille. Fordel hvidløgssmørret i revnerne i brødet.

Skær osten i skiver, og sæt dem ned i revnerne, så de stikker lidt op – på den måde kommer der både smeltet ost nede i brødet og ovenpå.

Pak brødet ind i stanniol, og bag det i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Fjern stanniol, og bag det i yderligere 10 minutter.

Spis brødet ved at tage én firkant op ad gangen. Mums!

Indsendt af
d.
01.08.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.