Indisk curry med kylling

Det behøver ikke at være svært at lave en lækker, indisk curry med kylling. Sammensætningen af krydderierne giver den velkendte og eksotiske smag. Servér evt. med ris eller naan-brød.

  • Indisk curry med kylling og kartofler.
  • Server evt. med naan-brød som her.

Til 4 personer

Skær kyllingefileterne ud i store terninger. Brun dem hurtigt på en stegepande i halvdelen af smørret. De skal ikke gennemsteges. Tag kyllingen af panden og sæt den til side.

Hak løgene fint, og steg dem i en gryde i resten af smørret til de er gyldne. Pres hvidløg heri. Skræl ingefæren og riv eller hak den fint. Lad den stege i gryden med løgene. Tilsæt garam masala, cayennepeber, chilipulver, spidskommen, paprika og tomatpuré.

Tilsæt så fløde, mælk og vand og lad det koge op.

Skræl kartoflerne og del dem i to eller fire alt efter størrelsen. De skal have nogenlunde samme størrelse.

Tilsæt kyllingen og kartoflerne, når saucen har kogt lidt. Lad det hele koge til kyllingen og kartoflerne er gennemkogte. Smag til med salt og peber, og tilsæt evt. lidt friskhakket koriander inden servering.

Juster saucens konsistens med henholdsvis mere eller mindre vand alt efter smag.

Servér evt. den indiske curry med ris eller naan-brød.

Indsendt af
d.
25.03.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.