Ingefærshots med citron og honning

De her ingefærshots med citron og honning er nogle af de bedste, jeg har smagt. De har den perfekte balance mellem det skarpe, det søde og det syrlige. Opbevar dem på køl, så de kan holde sig i op til en måned.

  • Lækre ingefærshots med citron og honning, der frisker enhver morgen op.
  • Citron og ingefær koges bare med skræl - nemmere bliver det ikke.

Til 2 liter

Fedtfattig

Skyl ingefæren og citronerne, og skær dem ud i små stykker med skræl på. Hæld vand i en stor gryde, og kom ingefær og citron heri.

Kog det hele i 45-60 minutter, og si så væsken over i en skål, der kan holde til varmen. Mos det sidste vand ud af ingefæren og citronerne, og smid så klumperne ud.

Kom honning og vanilje i den siede væske. Tilføj evt. mere, hvis den ikke er sød nok. Rør det godt rundt, så honningen opløses.

Kom det på helt rene flasker, og lad det køle af.

Indsendt af
d.
01.07.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.