Ingefærsirup

Det er overraskende nemt at lave sin egen ingefærsirup, og det tager ikke lang tid. Siruppen kan holde sig i lang tid på køl, hvis den bliver hældt på en ren flaske. Brug den f.eks. til drinks, dressing eller desserter med frisk frugt.

Til 1 portion

Skræl ingefær, og hak det fint. Kom det i en gryde sammen med sukker og vand, og lad det simre ved svag varme, til sukkeret er opløst. Sigt ingefæren fra med det samme, og lad siruppen køle af.

1 portion giver ca. 225 ml færdig ingefærsirup.

Tip:
Ingefærsiruppen er ideel til drinks, f.eks. denne her, men den kan også anvendes i dressinger og desserter.

Indsendt af
d.
25.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.