Italiensk farsbrød

Denne opskrift på farsbrød er italiensk inspireret med hvidløg, basilikum, parmesan og soltørrede tomater, der giver en fantastisk smag. Farsbrødet er omviklet med parmaskinke, der smager dejligt salt og bliver helt sprødt, når det bages i ovnen.

  • Smagen af italien forstærkes med parmaskinke, der bliver sprødt og lækkert
  • Dejligt italiensk farsbrød med masser af smag fra soltørrede tomater
  • Farsen indeholder også hvidløg, basilikum, tomatpuré og parmesanost

Til 6 personer

Forvarm ovnen til 210 grader.

Pil løg, og hak det fint. Pres hvidløg. Hak basilikum og de soltørrede tomater.

Rør løg, hvidløg, basilikum, soltørrede tomater, revet parmesanost, æg, tomatpure samt okse- og svinekød sammen til en fars. Krydr med salt og peber.

Læg parmaskinken ud på et stykke bagepapir, og fordel farsen henover. Fold parmaskinken op omkring farsen, og vend farsbrødet rundt. Smør farsbrødet med lidt af olien fra de soltørrede tomater, og bag det i ovnen i ca. 45 minutter.

Indsendt af
d.
13.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.