Italiensk salat

Hjemmelavet er bare bedre end færdigkøbt. Det gælder også denne klassiske italienske salat med ærter, gulerødder og hvide asparges.

  • Cremet italiensk salat med bid.

Til 6 personer

Skræl gulerødderne og skær dem i tern. Kog dem et par minutter. De skal kun lige være møre, men stadig have bid.

Hvis der bruges friske ærter, kan de evt. lige koges 1-2 minutter, men det er vigtigt at de stadig har bid. Hvis der bruges frosne ærter, skal de tøes op.

Hæld væden fra de hvide asparges og lad dem dryppe af. Lad ligeledes gulerødder og ærter dryppe af.

Rør mayo og creme fraiche sammen. Bland ærter, gulerødder og asparges i. Smag den italienske salat til med salt og hvid peber.

Indsendt af
d.
15.10.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.