Japansk nudelsuppe

Denne autentiske japanske nudelsuppe med kylling, champignon og æg er både rig på smag, proteinholdig og nem at lave. Der er mange små dele, men opskriften guider dig igennem, så du ender med en velsmagende orientalsk klassiker.

  • En skål japansk nudelsuppe med æg, forårsløg og svampe

Til 3 personer

Hak løg og svits det i olie i en gryde. Hak hvidløg og chili, og tilsæt det, når løgstykkerne begynder at blive gennemsigtige. Tilsæt vand, østerssauce, fiskesauce, hønsebouillon og soja, og lad det koge op.

Hak forårsløg, og sæt dem til side. Kog æggene, til de er smilende (ca. 6-7 min.), og sæt dem ligeledes til side. Rist sesamfrøene ved middel varme, og lad dem køle af. Skær kyllingebryst (eller kalkunbryst) ud i mundrette stykker, og bland stykkerne med olie, paprika, salt og peber. Steg dem gyldne på en pande.

Skær champignon i skiver (ca. 3-5 mm i tykkelsen), og steg dem på panden i den resterende olie og lidt ekstra smør.

Kom nudlerne i suppen, og lad det koge uden låg, til nudlerne er færdige. Smag suppen til med salt og peber.

Anret nudelsuppen i en skål eller en dybtallerken. Kom forårsløg, æg, kyllingestykker og champignon på toppen, og drys til sidst med de ristede sesamfrø.

Indsendt af
d.
06.02.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.