Japanske fiskefrikadeller

Nemme fiskefrikadeller af færdiglavet fiskefars og ris samt forårsløg, chili og ingefær, der giver en dejlig japansk-inspireret smag.

  • Et par lækre fiskefrikadeller.
  • Dellerne steger på panden.
  • Her kan man bedre se risene, forårsløg og chili, som giver det japanske twist.

Til 3 personer

Kog risene i vandet i 12 minutter under låg.

Rens forårsløgene og skær dem i skiver. Rens ligeledes chilien, flæk den på langs og fjern kernerne. Snit chilien fint.

Skræl ingefæren og hak den fint.

Rør fiskefars, forårsløg, chili og ingefær sammen i en skål. Rør de kogte ris i.

Form farsen til fiskefrikadeller og steg dem i olie på en pande ved middel varme.

Indsendt af
d.
30.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.