Jordbær dyppet i chokolade

Flotte og lækre jordbær dyppet i smeltet chokolade og drysset med pistacienødder.

  • Danske jordbær dyppet i smeltet chokolade.
  • En god måde at få frugt på:-)

Til 20 stk

Skyl jordbærrene og lad dem dryppe af. Læg dem på et stykke køkkenrulle, så de kan tørre helt (det er vigtigt at de er helt tørre).

Hak chokoladen groft og kom den i et ildfast fad. Sæt fadet i ovnen ved 50 grader i ca. 20 minutter eller til chokoladen er smeltet.

Hak pistacienødderne.

Dyp jordbærrene i den smeltede chokolade og drys med pistacienødder.

Lad chokoladen størkne helt inden servering - så er de bedst. De kan også laves dagen i forvejen.

Indsendt af
d.
03.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.