Juice med squash

Denne klare, grønne juice med squash er på en gang sød og syrlig, og ingefæren er med til at give den et ekstra spark vitaminer og smagsmæssig kant.

  • Så er der serveret.
  • Juice med squash og isterninger

Til 4 personer

Fedtfattig

Skyl squash, æble og citron godt. Skær dem i mindre stykker - inkl. citronens skræl, men excl. æblernes kernehus og eventuelle kerner i citronen.

Skræl ingefæren, og skær den i mindre stykker.

Pres ingredienserne til juice i juicepresseren.

Tip:
Normalt er det en god idé at komme de forskellige ingredienser i juicemaskinen lidt ad gangen på skift. Men ved denne juice kan man f.eks. starte med at presse al squashen - så kan man bruge "pulpen" altså spildproduktet, som fyld i f.eks. tærte, frikadeller eller brød.

Server juicen med isterninger.

Indsendt af
d.
21.08.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.