Rødbedefrikadeller af juice pulp

Brug resterne fra din juice, dét der kaldes juice pulp, til at lave lækre vegetariske rødbedefrikadeller. Så undgår du madspild og får nogle smukke, fiberrige vegetarfrikadeller.

  • 2 stk. rødbedefrikadeller med juice pulp serveret med kartofler
  • Rødbedefrikadellerne steges på panden
  • Sådan ser frikadellerne ud indeni

Til 4 personer

Hak eller riv løg og hvidløg fint. Rør det sammen med rødbede pulp, æg og havregryn.

Smuldr fetaen i, og krydr med salt, peber og timian.

Rør godt i farsen, form rødbedefrikadellerne med en ske, og steg i en blanding af smør og olie ved middel varme. Alle frikadellerne kan ikke være på panden på én gang, så du skal heller ikke bruge al fedtstoffet på én gang. Inden næste "hold" rødbedefrikadeller kommes på panden, kommes så lidt mere smør og olie på.

Frikadellerne kan evt. holdes varme i ovnen, hvis de ikke spises med det samme, og de kan også laves i forvejen og så blot varmes, inden de skal spises.

Indsendt af
d.
28.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.