Kålsalat til fisk

Dejlig lun kålsalat med søde strimler af gulerod og lækker frisk basilikum. Salaten passer perfekt til fisk, men kan også sagtens serveres til kød og fjerkræ.

  • Her kålsalaten serveret til skindstegt makrel, men den passer til det meste fisk.
  • Salaten steger på panden.

Til 3 personer

Fedtfattig

Skyl kålen, og snit den fint. Pil løget, og skær det i strimler.

Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Brug evt. et juliennejern eller et mandolinjern. Det gør både arbejdet nemmere og hurtigere og giver et flottere resultat.

Varm smørret op på en pande, og svits gulerodsstrimler og løg deri ved middel varme i et par minutter.

Tilsæt det fintsnittede kål, og lad det stege i 1-2 minutter. Både kål og gulerødder skal være møre, men stadig have lidt bid.

Pres lidt citronsaft over, og krydr kålsalaten med salt og peber. Tag panden af varmen, og vend evt. frisk basilikum i lige inden servering.

Indsendt af
d.
13.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.