Kålwraps med røget laks

Disse kålwraps er fyldt med røget laks, avocado, creme fraiche, skalotteløg og frisk dild, der tilsammen skaber en himmelsk smagskombination. De kan både serveres som forret, frokost eller hovedret.

  • Lækre kålwraps med røget laks, creme fraiche og avocado
  • Wrapsene kan bruges som forret eller til en let frokost

Til 3 stk

Skil spidskålsbladene ad. Man skal være lidt forsigtig, så de ikke går i stykker. Fordel røget laks og creme fraiche i bladene.

Skær avocadoen i skiver, og hak skalotteløget. Du kan evt. presse lidt citron over avocadoen, så den bevarer sin smukke grønne farve. Fordel begge ting i spidskålsbladene.

Top hele herligheden af med dild, salt og peber.

Tip: Hvis du skal servere kålwrapsene som forret, kan du nøjes med en enkelt wrap pr. person, men man har brug for 2-3 stk. for at blive mæt.

Indsendt af
d.
01.02.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.