Kålwraps – vegetar

Disse lækre vegetar kålwraps kan sagtens nydes af ikke-vegetarer. De indeholder en dejlig cremet hummus, der er toppet med friske grøntsager og krydderurter, og så er de overraskende mættende.

  • Sprøde kålwraps fyldt med hummus og grøntsager
  • Hvis man vil være vegetar et par dage om ugen, kan denne opskrift anbefales

Til 2 personer

Hummus

Derudover

Hummus:
Dræn væden fra kikærterne, men bevar den i et glas. Noget af den skal bruges senere.

Kom kikærterne op i en blender sammen med knust hvidløg, tahin og citronsaft. Blend til en ensartet masse, og tilsæt lagen fra kikærterne lidt ad gangen, til du opnår den ønskede konsistens.

Smag til med spidskommen, salt og peber, og lad hummussen trække i 10 minutters tid, mens resten af ingredienserne til kålwrapsene klargøres.

Løsn forsigtigt spidskålsbladene, og fordel lidt hummus i hvert blad.

Skær peberfrugten i mindre stykker, og fordel den på hummussen. Drys majsene over, og top kålwrapsene af med frisk persille og hakkede nødder.

Indsendt af
d.
01.02.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.