Kanelkage i bradepande

Svampet og lækker kanelkage bagt i en stor bradepande, så der er nok til en helt masse kagesultne mennesker. Kagen er meget nem at bage og smager forrygende med den silkebløde kakaoglasur på toppen.

  • Den syndige kakaoglasur er et lækkert sidste pift
  • En hel bradepande fyldt med den dejligste kanelkage

Til 20 personer

Glasur

Smelt smørret ved lav varme, og pisk det i kærnemælken. Bland sukker, mel, kanel og natron, og sigt det i kærnemælken. Rør det sammen.

Hæld dejen op i en bradepande (ca. 30x35 cm) beklædt med bagepapir. Sørg for at glatte dejen godt ud, så den er jævn over det hele. Bag kagen ved 200 grader i cirka 30 minutter. Lad kagen køle helt af.

Glasur:
Smelt smørret ved lav varme, og rør det godt sammen med flormelis, kakao og kaffe.
Smør glasuren på den afkølede kanelkage, og så er den klar til servering.

Tip: Uden glasuren kan kagen fryses ned, så du har til en anden god gang.

Indsendt af
d.
17.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.