Karrymayonnaise

Det meste smager bedre, når det er hjemmelavet. Karrymayonnaise er ingen undtagelse. Denne får en vis syrlighed fra hvidvinseddiken, mens karry giver krydret smag og en smuk, gul farve. En minimal indsats, du ikke vil fortryde.

Til 4 personer

Pisk æggeblommer, hvidvinseddike og salt sammen i en skål. Tilsæt nogle få dråber olie mens der piskes. Det er vigtigt at der ikke tilsættes for meget olie i starten, da æggeblommerne skal kunne nå at optage olien. Fortsæt med at tilsætte dråber af olien under piskning, indtil mayonnaisen har den ønskede konsistens.

Smag til med karry, salt og peber.

Indsendt af
d.
05.04.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.