Karrysalat med æble

Fænomenal karrysalat med bl.a. finthakket æble, æg og cornichoner, som giver en perfekt balance mellem det søde og det syrlige, det cremede og det sprøde.

  • Se den dejlige konsistens, som æblet giver karrysalaten.

Til 10

Kog æggene i 9 minutter (fra vandet koger), så de er hårdkogte. Lad dem derefter køle af.

I mellemtiden hakkes cornichoner, løg og æble fint. Hvis karrysalaten laves dagen i forvejen, kan du evt. vente med at hakke æblerne og putte dem i, til umiddelbart inden servering - så holder salaten sig bedre.

Pil de kogte æg og hak dem fint.

Bland de hakkede ingredienser sammen med mayonnaise, creme fraiche og evt. hakket dild.

Smag til med karry, salt, peber og evt. lidt gurkemeje, som også gør karrysalaten mere gul.

Server til f.eks. sild eller pålæg.

Indsendt af
d.
26.08.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.