Karrysalat til sild

Utrolig nem og hurtig karrysalat til f.eks. sild og æg, der både indeholder æble og fintsnittet løg. Den cremede konsistens kommer kun fra creme fraiche, og gør karrysalaten ekstra frisk og langt mere velsmagende end klassisk karrysild.

  • Karrysalaten går rigtig godt til sild og æg
  • Karrydressingen er fyldt med fintsnittet rødløg og æble

Til 2 skåle

Bland creme fraiche og karry, og smag til med salt og peber.

Skyl æblet, og skær det ud i små tern (med skræl). Snit løget helt fint, og bland begge ingredienser i creme fraiche dressingen.

Stil den i køleskabet, til den skal bruges - den skal helst trække i 10 minutter.

Karrysalaten passer særligt godt til rugbrød med sild og æg.

Indsendt af
d.
21.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.