Kartoffelmos med bacon

Dejlig cremet kartoffelmos med smag af bacon og lækre sprøde bacontern på toppen. Det bliver næsten ikke nemmere og lækrere. Server mosen som en ret i sig selv eller brug den som tilbehør til gryderetter.

  • Dejlig cremet kartoffelmos med tern af sprødt bacon på toppen

Til 3 personer

Skær baconen i meget små tern, og steg dem på en pande. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Steg kartoflerne i fedtet fra baconen, kom dem herefter i en gryde, og dæk dem med vand.
Kog kartoflerne, til de er helt møre ca. 20-30 minutter – det afhænger af størrelsen. Hæld derefter vandet fra, og tilsæt smør, mælk, salt samt peber. Mos det, til det er helt glat.

Anret kartoffelmosen, og drys de sprøde bacontern over.

Indsendt af
d.
08.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.