Kartoffelpizza

Jo tyndere skiver kartofler man bruger på pizzaen jo mere sprød og lækker bliver den. Desuden tager den meget kortere tid at bage.

  • Kartofler og rosmarin smager fantastisk sammen - også på pizza.

Til 1 stk

Forvarm ovnen ved 200°C.
Rul pizzadejen ud så den fylder en bageplade.
Skyl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Skræl dem inden hvis du finder det nødvendigt. Cherrytomaterne halveres.
Riv strimler af mozzeralla af med fingrene og fordel på pizzabunden.
Fordel dernæst kartoffelskiverne så hele pizzaen dækkes. Det samme gøres med tomaterne.
Drys lidt revet ost over og til sidst plukkes blade af stilken af rosmarin og drysses over pizzaen.
Placer bagepladen midt i ovnen og bag i cirka 20 min eller indtil osten er gylden og bunden er bagt færdig.

Indsendt af
d.
26.06.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.