Kartoffelpizza med laks, feta og spinat

Lækker kartoffelpizza med laks, feta og spinat, der tilsammen giver en skøn forening af sprødt og cremet. Den lyserøde laks og grønne spinat giver samtidig en rigtig flot pizza.

  • Sprød og lækker kartoffelpizza med laks, feta og spinat.
  • Skøn pizza med fisk og den sprødeste skorpe.

Til 2 stk

Fyld

Kom vand i en skål, og rør gæren ud heri. Rør salt, sukker og grahamsmel i. Rør så hvedemel i lidt ad gangen, og ælt til dejen er smidig og glat. Lad dejen hæve i 45 minutter.

Skræl kartoflerne, og skær dem ud i meget tynde skiver. Vend dem sammen med lidt olie. Skær laksen ud i skiver (uden skind) på ca. 1 cm. Rul dejen ud til det antal pizzaer, du ønsker. Drys revet ost på bunden, og fordel kartoffelskiver og laks på pizzaerne. Smuldr fetaen udover, og krydr med salt og peber. Bag pizzaerne ved 220 grader i ca. 15 minutter.

Indsendt af
d.
29.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.