Kartoffelpizza med bacon

Det her er den bedste kartoffelpizza, jeg længe har smagt. Baconen giver en dejlig salt smag til den ellers milde bund af mozzarella og kartoffelskiver. Den kan evt. toppes med lidt frisk basilikum eller rosmarin for endnu mere smag.

  • Sprød og lækker kartoffelpizza med bacon og toppet med basillkum.
  • Mega god hjemmelavet pizza uden tomatsauce.

Til 2 stk

Fyld

Kom lunken vand i en skål, og opløs gæren heri. Kom olie og salt i.

Bland lidt mel i ad gangen, og ælt dejen godt. Hold lidt mel tilbage til efter hævningen. Lad dejen hæve tildækket i ca. 40 minutter.

Ælt dejen lidt igennem igen, og del den så i det antal pizzaer, der ønskes. Rul hver klump ud til en tynd, rund pizza.

Drys osten ud over pizzaerne.

Rens kartoflerne, men behold skrællen på. Skær dem ud i helt tynde skiver med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Fordel kartoffelskiverne på pizzaerne, pensl dem med lidt olie og drys med salt.

Fordel baconen på pizzaerne. Riv evt. baconen i mindre stykker, så du kan fordele det mere jævnt.

Bag pizzaerne ved 225 grader i ca. 10-12 minutter, eller til de er gyldne. Kom evt. frisk basilikum eller rosmarin ovenpå.

Indsendt af
d.
01.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.