Kartoffelsalat med krydderurter

Hjemmelavet kartoffelsalat med masser af friske krydderurter i form af persille, purløg og dild vendt med olie og citron.

  • Grøn kartoffelsalat med masser af urter.

Til 6 personer

Skrub kartoflerne godt eller skræl dem, hvis det er nødvendigt. Kog dem i let saltet vand i ca. 10-20 minutter afhængig af størrelse. De skal være møre, men stadig faste.

Skyl krydderurterne og lad dem dryppe godt af. Hak dem fint og kom dem i en stor skål sammen med olivenolie, salt og peber. Rør det godt sammen.

Lad de kogte kartofler køle af. Skær dem i skiver og kom dem i skålen med krydderurterne. Vend forsigtigt kartoffelsalaten sammen. Smag evt. til med mere salt og peber.

Så er den klar til servering, men den kan også sagtens laves nogle timer i forvejen og opbevares på køl indtil servering.

Indsendt af
d.
14.07.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.