Kold kartoffelsalat med radiser og purløg

Skøn kold kartoffelsalat med radiser, forårsløg og purløg, der smager rigtig dejligt sammen den milde creme fraiche dressing. Salaten kan serveres til alt fra grillmad til frikadeller, og den vil helt sikkert falde i god jord hos både børn og voksne.

  • Lækker kold kartoffelsalat med radiser, forårsløg og purløg.
  • Kartoffelsalat med en mild dressing, som alle helt sikkert vil kunne lide.

Til 4 personer

Skræl kartoflerne, og halvér de største, så alle er nogenlunde samme størrelse. Kog dem i let saltet vand i ca. 15 minutter, eller til de er møre. Hæld vandet fra, og lad dem køle helt af i den skål, kartoffelsalaten skal laves i.

Skyl radiserne, fjern enderne, og skær dem ud i små stykker. Skyl forårsløge og purløg, og snit det fint. Kom det hele op til de afkølede kartofler – hold evt. lidt tilbage til pynt.

Kom creme fraiche, mayonnaise og sukker i en skål. Smag til med lidt salt og peber, og vend dressingen sammen med kartoflerne og grøntsagerne. Gør det forsigtigt, så kartoflerne ikke bliver most.

Pynt evt. med radiser, forårsløg og purløg.

Indsendt af
d.
08.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.