Salat med kartofler og skinke

Dejlig mættende og samtidig frisk salat med kartofler, skinke, forårsløg, frisk persille, oliven og sprøde tomater, der lige sætter prikken over i'et og sammen med den grønne persille giver salaten et dejligt farvespil.

  • Simpel men god salat med skinke og kartofler.

Til 2 personer

Fedtfattig

Skrub kartoflerne godt, eller skræl dem hvis det er nødvendigt. Kog dem i 10-12 minutter afhængig af størrelsen. De skal være møre, men stadig faste. Lad dem derefter køle lidt af inden de skæres i skiver.

Rens forårsløgene og snit dem fint. Lad olivenene dryppe af. Hak persillen eller basilikum groft.

Skær tomaterne i både/mundrette stykker.

Bland salaten sammen i en skål. Bland skinken i eller server ved siden af.

Indsendt af
d.
14.10.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.