Kartofler og gulerødder til lam

Disse skønne ovnbagte kartofler og gulerødder får selskab af forårsløg og fløde, så de bliver dejligt cremede og ekstra lækre. Passer rigtig godt som tilbehør til f.eks. lam, oksekød eller kylling.

  • Kartoflerne og gulerødderne bages i ovnen med fløde og forårsløg.
  • Det er skønt tilbehør til lam, som er super nemt at lave.

Til 4 personer

Tænd ovnen på 200 grader.

Vask og skrub kartoflerne godt, og skær dem i skiver. Skræl gulerødderne, og skær dem i stave. Vask forårsløg, og hak dem fint.

Kom kartofler, gulerødder og forårsløg i en bradepande. Hæld olivenolie over, og drys med salt og peber. Bland det godt sammen, og hæld fløden over. Læg laurbærbladene ned sammen med grøntsagerne, og sæt bradepanden i ovnen i ca. 40 minutter.

De ovnbagte kartofler og gulerødder er rigtig gode at servere til lam, f.eks. denne opskrift på lammekølle i ovn.

Indsendt af
d.
03.02.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.