Klatkager af chiagrød

Klatkager skal være sprøde og bløde på én gang, og chiagrøden i denne variant er med til at gøre dem ekstra cremede indeni.

  • Tre klatkager af chiagrød som er klar til at blive spist
  • Chiafrøene kan tydeligt ses i dejen
  • Klatkagerne steges på panden

Til 4 personer

Til stegning:

Rør chiagrød, æg, mel og vaniljepulver sammen i en skål. Kom rapsolie og smør på panden, og lad det smelte. Kom klatter af dejen på panden, og steg klatkagerne ved lav-middel varme på begge sider, indtil de er gyldne.

Servér f.eks. med syltetøj, sukker, sirup eller frisk frugt og skyr, hvis det skal være lidt sundere.

Indsendt af
d.
26.11.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.