Selleri i ovnen

Disse lækre og fiberrige selleristave et et oplagt alternativ til de traditionelle ovnbagte kartofler. De bages også i ovnen, men smagen er mere markant og passer perfekt til alt – lige fra fjerkræ og vildt til en god bøf.

  • Stave af selleri på bagepladen i ovnen.
  • Her serveret med krebinetter og stuvet rødkål.

Til 4 personer

Skær skrællen af sellerien, og skær sellerien i stave. Vend dem i olien - gøres nemmest i en frysepose eller en skål - så de har olie på alle sider.

Spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber og evt. timian, rosmarin eller andet krydderi.

Bag i ovnen i ca. 40 minutter eller til de er møre.

Indsendt af
d.
08.12.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.