Kold pastasalat med tun

Pastasalat møder tunsalat i denne kolde, cremede variant. Den tilføres fine farver i form af ærter og majs, som syrligt suppleres af små bidder cornichon. Lækkert både som aftensmåltid eller til frokosten.

  • Brøndkarse bidrager til både pastasalatens smag og udseende.

Til 3 personer

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Pres tunen fri for væde, og kom den i en skål. Kom ærter og majs i skålen - hvis der bruges frosne, skal de naturligvis tøes op først.

Hak rødløg og cornichoner fint. Kom dem i skålen, og tilsæt creme fraiche og mayonnaise. Bland den kogte pasta i, når den er blevet kold.

Klip brøndkarsen og vend den forsigtigt i pastasalaten.

Indsendt af
d.
18.11.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.