Chiagrød med koldskål

Denne helt utroligt nemme opskrift på chiagrød kunne også kaldes "koldskål med et tvist". De fiberrige frø suger koldskålen, som tykner op og bliver til den lækreste grød.

  • De små chiafrø ses tydeligt i koldskålen
  • Chiagrøden uden topping
  • Lækker chiagrød serveret med friske jordbær

Til 1 person

Rør chiafrø og koldskål sammen i en skål, tallerken eller et glas. Dæk det til med sølvpapir eller lignende, og stil det i køleskabet natten over. Så er chiagrøden klar om morgenen.

Rør evt. i grøden inden servéring, og spis den f.eks. med friske bær, nødder eller müsli.

Indsendt af
d.
12.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.