Konfekt med pistacienødder og skumfiduser

Konfekt behøver ikke være kompliceret for at være flot. Denne opskrift er en dejlig blanding af bløde skumfiduser, knasende grønne pistacienødder og kugler af marcipan, der blandes med smeltet mørk chokolade. Det er både nemt og lækkert.

  • Skøn konfekt fyldt med pistacienødder og skumfiduser
  • Konfekten indeholder også marcipan og mørk chokolade
  • Blandingen af pistacienødderne, skumfiduserne og marcipanen er virkelig lækker

Til 10 stk

Smelt chokoladen over vandbad, og bland pistacienødderne og skumfiduserne i. Rør rundt, til massen er ensartet.

Rul marcipanen til små kugler, og kom et par stykker i ad gangen. Rør forsigtigt hver gang, så kuglerne ikke mister formen.

Kom massen i en beholder beklædt med bagepapir eller husholdningsfilm. Jeg lavede 10 stk. og brugte derfor en lille brødform (ca. 6 x 15 cm), fordi jeg gerne ville have, at konfektstykkerne fik lidt højde.

Sæt konfektmassen på køl, til chokoladen er størknet, og skær den så ud.

Konfekten kan opbevares på køl.

OBS! Hvis du bruger saltede pistacienødder, skal du være opmærksom på, at mængden er angivet uden skaller.

Indsendt af
d.
27.10.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.