Tzatziki med koriander

Den dejlige cremede tzatziki har her fået et skud frisk koriander, som giver en mere eksotisk smag og gør tzatzikien ekstra velegnet til f.eks. indisk og mexicansk mad.

  • Jeg serverer tzatziki til f.eks. lam, frikadeller og burger, og mange andre ting.

Til 3 personer

Skyl agurken, og riv den på et rivejern. Pres så meget væde ud af den revne agurk som muligt.

Bland agurk og yoghurt sammen i en skål. Riv eller pres hvidløg i.

Skyl koriander, hak det, og bland det i skålen. Gem evt. lidt til pynt.

Smag tzatzikien til med salt og peber, og evt. lidt limesaft. Den kan serveres med det samme, men den bliver ikke dårligere af at trække lidt i køleskabet.

Indsendt af
d.
28.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.