Koteletter i fad med bacon, fløde og paprika

Mega lækker opskrift på koteletter i fad med både sprød bacon og en cremet sovs med paprika og fløde, så den er ekstra luksus. Et sikkert hit hos både børn og voksne.

  • Lækre koteletter pakket ind i bacon og tilberedt i et fad med fløde-tomatsovs med paprika.
  • Her er retten serveret med blomkålsris.

Til 3 personer

Tænd ovnen på 230 grader (varmluft).

Hak løg og hvidløg, og kom dem i et ildfast fad. Rengør champignonerne, skær dem i skiver, og kom dem i fadet. Fordel smørret i små klatter ovenpå løg og champignon. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter - rør evt. i det en enkelt gang undervejs.

Skyl peberfrugterne, og skær dem i strimler. Bland hakkede tomater, tomatpuré, fløde og paprika sammen i en skål. Krydr med salt og peber.

Tag fadet ud af ovnen, og kom peberfrugterne i. Hæld sovsen over, og sæt fadet tilbage i ovnen i yderligere 30 minutter.

Vikl to skiver bacon om hver kotelet, og krydr med peber. Baconen er salt i forvejen, så det er ikke nødvendigt med mere salt.

Tag fadet ud af ovnen, og læg koteletterne i. Sæt det tilbage i ovnen, og giv det først 5 minutter ved 230 grader (varmluft). Skru derefter over på "grill", og giv det 5-10 minutter, eller til baconen er gylden og sprød. Hold godt øje med det, så det ikke får for meget.

Skyl persillen, lad den dryppe godt, og hak den. Kom den i en skål, og servér den ved siden af.

Velbekomme!

Tilbehør til koteletter i fad:

Det klassiske tilbehør er jo ris, frisk pasta, kartoffelmos eller andre former for kartofler, og det er jo altid lækkert. Men da der er tale om en ret tung ret med både bacon og flødesovs, kan jeg også godt lide noget mere let tilbehør. F.eks. blomkålsris, ovnbagte rodfrugter eller måske bare grønne ærter. Det er både nemt, og så er det endda LCHF.

P.S. Retten bliver bestemt heller ikke ringere af at blive serveret med et godt glas rødvin eller en kold øl til :-)

Indsendt af
d.
21.05.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.