Koteletter på panden

De her koteletter steges på panden og bliver simpelthen så saftige og lækre. Sammen med den let krydrede sauce lavet på samme pande, så har man aftensmad der er rig på smag. Retten kan også gemmes og spises som næste dags frokost.

  • Koteletter stegt på panden bliver fantastisk saftige og sammen med ris og en god pandesauce, så er aftensmaden på plads

Til 4 personer

Sæt en gryde over med vandet til risene eller bulguren.
Hak hvidløg, rødløg og tomat fint, og stil det til side. Hak også persillen fint, og stil det til side i en skål for sig selv.

Sæt en stegepande over på komfuret ved høj varme, og lad den blive godt varm.Tilsæt rigeligt smør, og steg koteletterne i ca. 2-2,5 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Skru herefter ned for komfuret til middel varme, og tag koteletterne af. Pak koteletterne ind i sølvpapir, så de holder sig varme.

Kog ris eller bulgur i ca. 10-12 minutter.

Svits hvidløg, rødløg og tomater af på panden, tilsæt vand, og rør godt rundt så alt det, der sidder fast i bunden, løsner sig. Der sidder nemlig masser af smag i. Tilsæt madlavningsfløde og persille, og smag saucen til med salt og peber. Du kan evt. lægge koteletterne ovenpå saucen for at varme dem en smule mere inden servering.

Anret retten med ris eller bulgur i bunden, hæld saucen over, og læg kødet på toppen.

Indsendt af
d.
23.08.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.