Bruschetta med krebsehaler

Nyskabende og utroligt lækre bruschettas med krebsehaler i en cremet dressing, som giver perfekt modspil til det sprøde brød.

Nedenstående mængde passer med en forret til 4 personer, eller en hovedret for 2 personer, hvis der også serveres salat eller andet tilbehør til.

  • Det lækre fyld med krebsehaler.
  • 5 bruschettas anrettet på en tallerken.

Til 4 personer

Rør creme fraiche og mayonnaise sammen. Hak dild og rødløg fint, og bland det i.

Pres krebsehalerne fri for væde, og kom dem i dressingen. Smag til med citronsaft og/eller sennep samt salt og peber.

Skær brødet i skiver og rist det inden fyldet med krebsehaler kommes på.

Indsendt af
d.
17.07.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.