Krebsehalesalat med dild og asparges

Nem opskrift på krebsehalesalat med hvide asparges og masser af frisk dild. Hurtig at bikse sammen i en skål.

  • Man kan lige ane de hvide asparges i krebsehalesalaten.
  • Her på et stykke rugbrød med en kvist dild på toppen.

Til 4 personer

Pres krebsehalerne fri for lage, og kom dem i en skål. Bland creme fraiche og evt. mayonnaise i.

Hak dild og evt. rødløg fint, og rør det i krebsehalesalaten.

Lad de hvide asparges dryppe af. Skær dem i små mundrette stykker og bland dem i salaten.

Smag krebsesalaten til med salt og peber. Så er den klar til servering.

Indsendt af
d.
21.11.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.