Kylling cashew

Super nem opskrift på thairetten kylling cashew – en lækker wokret med kylling, cashewnødder og friske grøntsager i en skøn sauce, der smager dejligt af ingefær, hvidløg og soya.

  • Lækker thairet med kylling og cashewnødder serveret med ris til
  • Den skønne opskrift på kylling cashew er super nem og hurtig at bikse sammen

Til 2 personer

Sauce

Skær kyllingen i mundrette stykker, og kom den i en skål med risvinseddike, soyasauce, sesamolie og majsstivelse. Lad det marinere i minimum 30 minutter. Klargør resten af ingredienserne i mellemtiden.

Pres hvidløg, og riv ingefær. Skær peberfrugt i mundrette stykker, og snit løgene. Skær evt. enderne af de friske sugarsnaps. Bland alle ingredienser til saucen.

Kom lidt olie i en wok eller pande. Kom cashewnødderne i, og steg dem et par minutter, til de er gyldne. Tag dem derefter af varmen.

Steg det marinerede kyllingekød i lidt olie, og sæt det til side. Steg peberfrugt, løg og sugarsnaps i lidt olie, og sæt så også det til side.

Steg hvidløg og ingefær i lidt olie, og kom så alle de andre stegte ingredienser i. Tilsæt blandingen til saucen, og lad den stege med et minuts tid.

Server retten med ris til.

Indsendt af
d.
26.04.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.