Kylling i karrysauce

Karrypasta giver nemt pikant smag til kyllingen og med creme fraichen får saucen en dejlig, cremet konsistens og et let syrligt anstrøg. Karrysaucen går godt med pastaens milde smag.

  • Måske ikke den mest farverige ret, men til gengæld får kyllingen masser af smag fra karrysaucen.

Til 2 personer

Hak løget fint og svits det i lidt olie. Tilsæt karrypastaen og lad det stege lidt. Kom hvedemelet i.

Skær kyllingefileterne i passende stykker og kom dem i. Lad dem stege til de begynder at tage farve.

Bland vand og bouillon i og lad det småkoge til kyllingen er mør. Hæld creme fraichen i.

Server kylling- og karrysaucen med båndpasta eller anden pasta.

Indsendt af
d.
22.01.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.