Kylling med fløde, hvidvin og nødder

Saftig kylling, sprøde nødder, friske grøntsager og hvidvin, der på én gang skaber en robust ret med masser af bid i, men som samtidig er dejlig cremet. Denne ret er både nem og hurtig at lave, hvis aftensmaden skal gå lidt stærkt.

  • Utrolig nem gryderet med nødder og kylling i cremet flødesauce.

Til 4 personer

Skær kyllingefileterne ud i mundrette stykker. Bland mel, salt og peber, og vend kyllingestykkerne heri.
Skyl grøntsager, og snit dem fint, så de er klar og hurtigt kan komme op i gryden.

Kom olien i en gryde, og brun kyllingestykkerne af.
Tilsæt grøntsagerne, når kyllingestykkerne er brunet af, og svits det hele af i 2 minutter.
Tilsæt vand og hvidvin, og lad retten simre i 10 minutter.

Hak nødder og persille, og tilsæt det sammen med fløden, kort før retten skal serveres. Smag herefter til med salt og peber, og server med ris.

Tip:
Riv evt. friske æbler henover retten for at give den et ekstra pift!

Indsendt af
d.
18.05.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.