Kyllingebryst med bacon og blåskimmelost

Blåskimmelosten venter som en cremet surprise i kyllingebrysterne og dens markante smag gør let kødet mere interessant. Lidt sund, grøn kulør får retten også med broccolien og den røgede smag af bacon er altid populær.

  • Kyllingebryst med saftig blåskimmelost og bacon, her serveret med flødekartofler.

Til 4 personer

Steg kyllingefileterne let på begge sider ved høj varme. Tag fileterne af panden og lav et snit på langs i hver filet, så der bliver en stor ”lomme”. Kom spinat og tykke skiver af blåskimmelost heri. Vikl bacon om fileterne og fastgør det evt. med en tandstik.

Kom lidt olie i bunden af et ildfast fad og læg kyllingefileterne heri. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 min.

Skær broccolien i mundrette stykker og damp dem i 5 min. over kogende vand. Skær cherrytomaterne i halve og anret med de dampede broccolistykker.

Tjek om kyllingefileterne er gennemstegte inden servering. Server med den nemme broccolisalat og evt. flødekartofler, kogte kartofler eller ris til.

Indsendt af
d.
23.01.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.