Kyllingefilet med parmaskinke

Lækre kyllingefileter fyldt med cremet feta og frisk persille, og svøbt i dejlig parmaskinke.

  • Kyllingefilet med feta og persille inden i, og parmaskinke udenpå.
  • Kyllingefileterne fyldes med feta og persille.
  • Parmaskinke vikles omkring.
  • Her er de lige kommet ud af ovnen.

Til 2 personer

Hak persillen og bland den sammen med smuldret feta.

Skær en lomme i kyllingefileterne og kom feta/persille-blandingen i. Drys med friskkværnet peber.

Læg 4 skiver parmaskinke, så de overlapper hinanden. Læg en kyllingefilet ovenpå og vikl parmaskinken omkring den. Gør det samme med hver kyllingefilet.

Læg dem i et smurt ildfast fad med "samlingen" nederst.

Steg i ovnen ved 190 grader i ca. 30-35 minutter afhængig ovnen og kyllingefileternes tykkelse. De sidste 15 minutter sættes ovnen på varmluft, så parmaskinken bliver sprød.

Indsendt af
d.
11.11.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.