Kyllingefrikadeller med persille

Disse lækre kyllingefrikadeller indeholder både persille, hvidløg, løg og persillerod. Det giver alt sammen en fantastisk smag til kødet, og frikadellerne bliver dejligt saftige.

Til 24 stk

Rør kød og salt sammen, og tilsæt æg og mel. Hak løg og hvidløg fint, og rør det i farsen.

Riv persilleroden, eller blend den i en minihakker, og tilsæt den. Hak kruspersillen fint, og tilsæt også denne sammen med peber efter smag.

Rør til sidst mælken i, så farsen bliver lidt mere flydende. Dæk den til, og sæt den på køl i min. 30 minutter.

Form farsen til frikadeller, og steg dem på en pande i smeltet smør ved middelvarme. De skal have ca. 4-5 minutter på hver side.

Indsendt af
d.
07.12.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.