Hjemmelavede kyllingenuggets

Lækre hjemmelavede kyllingenuggets, der vendes i kiksekrummer og steges i olie, så de bliver ekstra sprøde. Det er bare virkelig lækkert, og så er det tilmed nemt at lave.

  • Lækre og sprøde kyllingenuggets, som jeg dyppede i mayo og remoulade.
  • Hjemmelavede nuggets smager bare bedst.
  • Det er faktisk ikke svært at lave de her nuggets.

Til 2 personer

Fjern fedt og hinder fra kyllingen, og skær den i små stykker.

Kom kiks, paprika, hvidløgspulver, chiliflager og lidt salt i en frysepose, og knus det med en kagerulle – det er nemmest at vende kyllingestykkerne heri, hvis kiksene bliver helt knust.

Hæld de knuste kiks ud i en dyb tallerken. Slå æg ud i en anden dyb tallerken, og pisk dem sammen med en gaffel.

Vend først kyllingestykkerne i æg og derefter i kiks. Steg dem i olie på en varm pande, til de er gennemstegte og gyldne.

Servér f.eks. med ovnkartofler og råkost.

Indsendt af
d.
16.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.