Kyllingespyd med salat

Hop på tidens quiñoatrend - det vil du ikke fortryde - og kom det i en sprudlende sund salat, serveret til kyllingespyd. Disse kreeres med saftige stykker kyllingebryst, spækket med smag fra den krydrede, syrlige og søde marinade.

  • Frodig, farverig salat med quiñoa og et væld af gode grøntsager.
  • De møre kyllingestykker på spyd har trukket masser af smag fra marinaden.

Til 2 personer

Kyllingespyd

Salaten

Pynt

Fedtfattig

Marinér kyllingen:
Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og kom dem i en pose sammen med sennep, salt, peber, oregano, olivenolie, citronsaft og honning. Luk posen og sæt den i køleskabet.

Lav salaten:
Skyl quiñoaen. Kom quiñoa og vand i en gryde og kog i 12 minutter.
Skær peberfrugterne, asparges og squash i små stykker.
Halver tomater og oliven. Hak persillen.

Kom olie på en pande og tilsæt alle grøntsagerne samt oliven og persille. Steg i 2-5 min og smag til med salt og peber. Vend quiñoaen i grøntsagerne.

Fordel feta og avocado over salaten og drys med græskarkerner og pinjekerner.

Steg kyllingespyddene:
Kom kyllingestykkerne på spyddene og steg dem godt på alle sider - på panden, grillen eller i ovnen.

Server kyllingespyddene med quiñoasalaten.

Indsendt af
d.
06.05.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.