Kylling i fad med porre og bacon

Nem og lækker opskrift på kylling med bacon og porre i fad.

  • Saftig kylling med sprød bacon på cremet porrebund.
  • Fadet er klar til at komme i ovnen.
  • Her er et billede helt tæt på retten.
  • Her serveret med pasta, men kan også serveres med ris eller kartofler.

Til 4 personer

Vikl 2 skiver bacon om hver kyllingefilet.

Rens porrerne og skær dem i skriver. Fordel dem i et ildfast fad. Hæld mornaysaucen over og læg kyllingefileterne ovenpå. Krydr med peber.

Bag i ovnen ved 220 graders varmluft i 30-35 minutter (afhængig af kyllingefileternes størrelse og ovn). Skru evt. over på grill de sidste 2 minutter, hvis baconen ikke er gylden, men pas på at den ikke bliver brændt.

Server f.eks. med pasta, ris eller kartofler og en god salat.

Indsendt af
d.
19.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.