Kylling i fad med porre og bacon

Nem og lækker opskrift på kylling med bacon og porre i fad.

  • Saftig kylling med sprød bacon på cremet porrebund.
  • Fadet er klar til at komme i ovnen.
  • Her er et billede helt tæt på retten.
  • Her serveret med pasta, men kan også serveres med ris eller kartofler.

Til 4 personer

Klik her og få vores gratis e-kogebog med det lækreste tilbehør.

Vikl to skiver bacon om hver kyllingefilet.

Rens porrerne, og skær dem i skiver. Fordel dem i et ildfast fad. Hæld mornaysaucen over, og læg kyllingefileterne ovenpå. Krydr med peber.

Bag i ovnen ved 220 graders varmluft i 30-35 minutter (afhængig af kyllingefileternes størrelse og ovn). Skru evt. over på grill de sidste to minutter, hvis baconen ikke er gylden, men pas på, at den ikke bliver brændt.

Server f.eks. med pasta, ris eller kartofler og en god salat.

Indsendt af
d.
19.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.