Kylling i ovn med bacon

Saftig kylling med smeltet ost indeni og sprød bacon uden på. Tilberedes i et fad i ovnen, så du kan lave andre ting imens.

  • Saftig kylling med smeltet cheddar og sprød bacon.
  • Lav et kryds med 4 baconskiver.
  • Læg kyllingefilet og ost i midten af krydset.
  • Fold sammen så pakken lukkes.
  • Så er fadet klar til at komme i ovnen.
  • Bag indtil det er sprødt og gyldent.
  • Her kan man rigtigt se osten indeni.

Til 2 personer

Skær kyllingefileterne igennem på langs, så hver filet bliver til to tynde stykker.

Der skal bruges 4 skiver bacon til hvert tynde/halve stykke kylling.
Læg 2 skiver bacon ved siden af hinanden, så de lige overlapper lidt (læg dem evt. på et stykke bagepapir - så slipper de bedre). Læg yderligere 2 skiver på tværs, så baconen danner et kryds.

Læg et stykke kyllingefilet på krydset, og kom ost på den ene halvdel af fileten. Fold den anden halvdel over osten. Drys med peber, og fold baconen omkring kyllingen.

Gentag fremgangsmåden for hvert stykke kylling.

Smør et ildfast fad med lidt olie og læg kyllingefileterne i fadet. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 25 minutter og yderligere 10 minutters grill, eller til baconen er gylden og sprød.

Indsendt af
d.
18.01.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.